Hedef grup birinciliği!

Buz Hokeyi A Milli Takımı, Dünya Şampiyonası'na iddialı hazırlanıyor. Başantrenör Deniz İnce, hedeflerinin 3. klasman grubunu birinci bitirip Türkiye'yi bir üst klasmana taşımak olduğunu söyledi.

NTV Spor 31.03.2015 - 14:33
Hedef grup birinciliği!

Türkiye Buz Hokeyi A Milli Takımı, İzmir'in ev sahipliğinde oynanacak Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman Grubu'nda mücadele edecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren milli takımda antrenör Deniz İnce, milli takımın hedefleri hakkında açıklamada bulundu.

“Bildiğiniz gibi buz hokeyi Türkiye için genç bir branş. Grubumuzda çok uzun süredir bu sporu yapan ülkeler var. Bunların başında Lüksemburg ve Kore var ve bizim için güçlü rakipler. Ancak biz iyi çalıştık ve iddialıyız. Bizim için ikincilik diye bir şey yok, birinciliğe oynuyoruz.“

3-12 Nisan tarihlerinde yapılacak Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman Grubu'nda Türkiye'nin yanı sıra Bosna Hersek, Gürcistan, Hong Kong, Lüksemburg, Kuzey Kore, Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor.

Grubu birinci sırada tamamlayacak ekibin 2. Klasman Grubu'na yükseleceği turnuvada Türkiye ilk maçını 4 Nisan Cumartesi günü Bosna Hersek ile oynayacak.

Sayfa Yükleniyor...