Kartal sürpriz istemiyor!

Fenerbahçe, milli maçlar için verilen aradan sonra sürprizle karşılaşmak istemiyor. İsmail Kartal Galatasaray maçından sonra alınan yenilginin bir benzerini bu kez yaşamamak için oyuncularını uyarıyor.

NTV Spor 31.03.2015 - 20:23
Kartal sürpriz istemiyor!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe puan kaybı istemiyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ı son maçlarda mağlup etmesine karşın iki rakibinden de puan sıralamasında geride bulunan Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçındaki hatayı tekrarlamak istemiyor. Sarı lacivertliler Galatasaray galibiyetinin ardından deplasmanda Gençlerbirliği'ne kaybetmiş ve yarışta yeniden bir adım geriye düşmüştü.

Fenerbahçe'nin bu sezonki deplasman karnesi de çok parlak görünmüyor. Ligde oynadığı 12 deplasman maçının 6'sında puan kaybı yaşayan sarı lacivertliler bu maçların 3'ünde sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe ayrıca deplasmanda oynadığı son iki maçını da kazanamadı. Torku Konyaspor ile berabere kalan sarı lacivertliler Gençlerbirliği'ne ise kaybetti.

Ev sahibi Çaykur Rizespor ise iç sahadaki istatistiklerini son haftalarda yukarı çekti. Ligde son iki iç saha maçını da kazanan Karadeniz ekibi, bu maçlara kadar evinde bu sezon hiç kazanamamıştı. Hikmet Karaman'ın ögrencileri son iç saha maçlarında Eskişehirspor ve Medicana Sivasspor'u yendi. Çaykur Rizespor ayrıca ligdeki son 5 maçını da kaybetmeyerek ligin en formda takımlarından biri olduğunu gösterdi.

Daha önce 6 Nisan'da oynanacağı açıklanan maç fikstürdeki değişiklik nedeniyle 4 Nisan'a alınmıştı.

Sayfa Yükleniyor...