Miami'de heyecan sürüyor

Miami Açık Tenis Turnuvası'nda Novak Djokovic, Kei Nishikori ve Tomas Berdych yoluna devam etti. Kadınlarda ise daha önce 3 kez şampiyonluğa ulaşan Venus Williams, Carla Navarro'ya yenilerek turnuvaya veda etti.

NTV Spor 01.04.2015 - 12:20
Miami'de heyecan sürüyor

Miami Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde dünya bir numarası Novak Djokovic, Alexandr Dolgopolov ile karşı karşıya geldi. Tie-break'e giden ilk seti alan Dolgopolov olsa da, Djokovic maçın devamında rakibinden daha üstün bir oyun ortaya koydu. Sırp raket, ikinci seti 7-5, üçüncü seti ise oyun vermeden kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Dört numaralı seribaşı Kei Nishikori rahat bir galibiyetle adını son sekize yazdırdı. Nishikori, David Goffin'i 6-1 ve 6-2 biten setler sonunda geçti.

Tomas Berdych ile karşılaşan Gael Monfils ilk seti 6-3 kaybetti. Monfils, üçüncü sette 3-2 gerideyken, kalçasındaki ağrı nedeniyle oyuna devam edemedi ve Berdych çeyrek finale yükselen isim oldu. Çek tenisçinin son 8'deki rakibi, Fernando Verdasco'yu geçen Juan Monaco oldu.

Kadınlarda dünya bir numarası Serena Williams'ın ablası Venus Williams, Carla Suarez Navarro karşısında havlu attı. Williams, ilk seti 6-0 kazanmasına karşın ikinci seti 6-1 final setini de 7-5 kaybederek turnuvaya veda etti.

Andrea Petkovic ise adını son dörde yazdırmayı başardı. Karolina Pliskova ile karşılaşan Petkovic, 6-4 ve 6-2'lik setlerle maçı kazandı. Petkovic, yarı finalde Carla Suarez Navarro karşısında korta çıkacak.

Sayfa Yükleniyor...