F.Bahçe'de gündem Emenike!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz haftanın en fazla konuşulan ismi şüphesiz Emenike oldu. Beşiktaş maçında yaşadığı olayla gündeme gelen Nijeryalı oyuncunun Rize deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

NTV Spor 01.04.2015 - 22:16
F.Bahçe'de gündem Emenike!

Emmanuel Emenike Beşiktaş maçında taraftarla yaşadığı krizin ardından hafta boyunca konuşuldu. Kritik Çaykur Rizespor maçında İsmail Kartal'ın Emenike'ye ilk 11'de yer verip vermeyeceği ise merak konusuydu.

İsmail Kartal her fırsatta bu olayı kapattıklarını ve Emenike'nin takımın bir parçası olduğunu ifade ediyor. Milli takıma da çağırılmayan oyuncusuyla hafta boyunca görüşme şansı bulan Kartal, Emenike'nin moralini ve performansını sürekli takip etti.

Oyuncusunu korumayı amaçlayan ve kritik haftalar öncesinde kimseyi kaybetmek istemeyen Kartal maçın bir deplasman maçı olmasını da avantaj olarak görüyor. Ayrıca Kuyt'ın da sakatlanması ve o bölgede bu sezon ilk kez başka bir oyuncu kullanma zorunluluğu da Emenike'nin oynama ihtimalini kuvvetlendirdi.

Emenike'nin ilk 11'de başlama ihtimali şu anda yüksek görünse de İsmail Kartal maç kadrosunu henüz takıma açıklamadı. Kesin kararını henüz vermeyen Kartal aceleci davranmamayı ve son ana kadar oyuncusunu takip etmeyi tercih ediyor.

Ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor maçında yine benzer bir durum yaşanmıştı. Emenike hem taraftarla hem de kaptan Emre Belözoğlu ile saha içinde olay yaşamıştı. Bu olayın ardından bir sonraki hafta deplasmanda oynanan Akhisar Belediyespor maçında İsmail Kartal Emenike'yi ilk 11'de tercih etmemişti. Maça Pierre Webo ile başlayan Kartal, Emenike'yi 60.dakikadan itibaren sahaya sürmüştü.

Sayfa Yükleniyor...