Caprara oyundan memnun!

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ilk maçında VakıfBank'ı 3-1 yenerek finale yükselen Eczacıbaşı VitrA'da antrenör Giovanni Caprara, takımının sergilediği oyundan çok memnun olduğunu söyledi.

NTV Spor 04.04.2015 - 22:25
Caprara oyundan memnun!

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Caprara, "Takımım bugün gerçekten çok iyi bir oyun sergiledi. Maça iyi başladık ama ikinci sette bazı savunma hataları yaptık. Sonrasında ise tekrar toparlanarak sonuna kadar mücadele ettik. Gerçekten çok zor bir karşılaşmaydı. Hiç pes etmeyerek kazanmasını bildik" diye konuştu.

Bu maçın iki İtalyan teknik adamın mücadelesine sahne olduğunun söylenmesi üzerine Caprara, "Bir karşılaşmayı her zaman oyuncular oynar, teknik adamlar değil" ifadesini kullandı.

Eczacıbaşı VitrA Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ise takım olarak çok iyi konsantre olarak sahadan istedikleri sonuçla ayrıldıklarını aktardı.

VakıfBank'ın çok güçlü bir takım olduğuna vurgu yapan Esra Gümüş Kırıcı, şunları söyledi:

"Bugün kazanarak ilk hedefimize ulaştık. Yarın yine çok önemli bir final maçı oynayacağız. Onu da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Gelmeden önce öncelikli hedefimiz finale kalmaktı. Bugün kazanarak bunu başardık. Yarın psikolojik olarak daha zor bir maça çıkacağız ama bu hırsımızla yarın da devam edip, kupayı buradan götürmek istiyoruz. Geçen yıldan önce son 3 sezonda kupayı Türk takımları kazanmıştı. İnşallah son 5 sezonun 4'ünde kupa Türk ekiplerine gitmiş olur. Bunu çok istiyoruz."

GUIDETTI: DAHA İYİ HÜCUM YAPAN KAZANDI
VakıfBank Antrenörü Giuseppe Guidetti, Eczacıbaşı VitrA karşısında sahada istediklerini yapamamaktan yakındı.

İtalyan teknik adam, Eczacıbaşı VitrA'nın daha iyi bir hücum performansı ortaya koyduğunu vurgulayarak, "Aslında iki takımın da seviyesi aynı ama daha iyi hücum yapan taraf kazandı. Saha içinde yaşadığımız problemleri maç boyunca tam olarak çözemedik" değerlendirmesinde bulundu.

Yarın üçüncülük maçına çıkacakları hatırlatılan Guidetti, "Bu maç bitti ve şimdi yarınki üçüncülük maçını düşünmemiz gerekiyor. Bugün rakibe karşı yeterli reaksiyonu veremedik ama yarın yeni bir maç ve sahada daha iyi olmamız lazım. Bugünkü hatalarımızı tekrarlamamalıyız. Zor olacak ancak konsantre olmamız lazım" şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan, Eczacıbaşı Antrenörü Caprara'nın gecikmesine sinirlenen Guidetti, rakip teknik adam olmadan basın toplantısını başlatırken, oyuncu Robin De Kruijf'i de herhangi bir açıklama yaptırmadan soyunma odasına gönderdi.

 

Sayfa Yükleniyor...