"Beşiktaş'a 1 net pozisyon verdik"

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la golsüz berabere kalan İstanbul Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, rakiplerine sadece 40. dakikada net bir pozisyon verdiklerini ve maçı kazanabilecek şanslar yakaladıklarını söyledi.

NTV Spor 06.04.2015 - 22:38
"Beşiktaş'a 1 net pozisyon verdik"

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Fenerbahçe'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Avcı, "Fenerbahçe'ye tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Futbol ailesi olarak yeniden kenetlenip birlik beraberliği yakalayacağız" şeklinde konuştu.

Siyah beyazlıların karşılaşmaya baskılı başlayacağını bildiklerini ifade eden Avcı, "Beşiktaş'ı analiz ettiğimizde baskılı başlayacaklarını biliyorduk. Bu durumda Bir an önce Mossoro'yu bulmamız lazımdı. Biz de o baskıda bekimizi açığa çıkarıp topu oraya göndererek oyunu açtık. Yalnızca 40. dakikada net bir pozisyon verdik. Rakip kadar şut attık. İkinci yarıda yeniden hamleler yaptık ve kazanabilecek şanslar yakaladık" dedi.

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verdiklerini belirten Avcı,"Kendi sahamızda ama deplasmanda oynadık. Ligde şu anda 4. sıradayız. Avrupa yarışında bulunmak keyifli. Beşiktaş'a bundan sonra başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...