"Kazanmayı hak ettik ama olmadı"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, PTT 1. Lig'de sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Samsunspor maçına ilişkin, "Kazanmayı hak ettik ama olmadı, artık önümüze bakacağız" dedi.

NTV Spor 06.04.2015 - 22:46
"Kazanmayı hak ettik ama olmadı"

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, Fenerbahçe kafilesine yönelik düzenlenen saldırıyı kınayarak başladı.

Rakip takımın etkili oyuncularına pozisyonlarda şans vermediklerini belirten Özköylü, "Mümkün olduğunca rakibe pozisyon vermemeye çalıştık. Tehlikeli bir pozisyonda da gol yedik. Topla daha fazla oynayan ve pozisyon bulan bizdik. Maçı kazanabilecek pozisyonlar ürettik. Samsunspor sadece atağa yönelik bir oyun sergiledi. Kazanmayı hak ettik ama olmadı, artık önümüze bakacağız" diye konuştu.

ALTIN: HERHALDE FUTBOLA TARAFTARLARI DOYURDUK
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın da konuşmasına Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı.

Maçtan 2 gün önce geldikleri kentte çok güzel ağırlandıklarını vurgulayan Altın, misafirperverliklerinden dolayı Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Altın, golü istedikleri zamanda bulduklarını ancak galibiyete uzanamadıklarını ifade ederek, "İki takım da kazanmak için çok iyi bir futbol ortaya koydu. İki gol oldu, herhalde futbola taraftarları doyurduk. İkinci devre bayağı baskı gördük. Biz de pozisyonlar bulduk. Hem üç puan kazanabileceğimiz hem de üç puan kaybedebileceğimiz şekilde pozisyonlar oldu. Maç iki tarafa da gitti geldi, iki takımı da tebrik ediyorum. Yenmek için geldik, galip olamasak da yenilmedik. Bu maçı burada bitirdik, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...