Sivok'tan silahlı saldırı açıklaması!

Fenerbahçe'nin yaşadığı silahlı saldırı olayı hakkında değerlendireme yapan Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, ailesiyle Türkiye'de yaşamaktan çok mutlu olduğunu ve aynı olayın kendi ülkesinde de yaşanabileceğini söyledi.

NTV Spor 06.04.2015 - 23:28
Sivok'tan silahlı saldırı açıklaması!

Beşiktaş'ın Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı maçta yaklaşık 5 aylık ara sonrası formasına kavuşan Tomas Sivok, maç sonu soruları yanıtladı.

Ailesiyle birlikte Türkiye'de yaşamaktan çok memnun olduğunu söyleyen Sivok, Fenerbahçe'nin yaşadığı olayın Çek Cumhuriyeti'nde de yaşanabileceğini belirterek, "Eline silah alan bir aptal aynı hareketi benim ülkemde de yapabilirdi" şeklinde konuştu.

Yaşanan olayın ardından Türkiye'de yaşayan yabancı biri olarak tedirginlik yaşmadığını ifade eden Sivok, "Kendi adıma bir korku yaşadığımı söyleyemem. Ben ve alilem Türkiye'de yaşamaktan çok memnunuz. Hatta eşim kariyerimi burada noktalamamı istiyor. Fenerbahçe'nin yaşadığı olay Çek Cumhuriyeti'nde de olabilirdi. Eline silah alan bir aptal aynı hareketi benim ülkemde de yapabilirdi. Türkiye çok güvenli bir ülke ve burada 7 yıldır yaşayan biri olarak hiçbir sorun yaşamadım" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...