"Kazanmak için her şeyi yapacağız"

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Antalyaspor maçını kazanmak için sahada her şeyi yapacaklarını söyledi.

NTV Spor 08.04.2015 - 17:08
"Kazanmak için her şeyi yapacağız"
Denizlispor, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Isınma koşusuyla başlayan antrenman çabukluk, kondisyon, istasyon çalışmasıyla devam etti. Taktik çalışmasıyla sona eren antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
     
Mehmet Altıparmak, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ligde oynayacakları 8 zorlu final maçında sahalarında oynadıkları maçları kazanmak istediklerini belirtti.
     
Artık maç kazanma periyoduna girmeleri gerektiğini dile getiren Altıparmak, Antalyaspor maçıyla bunu gerçekleştireceklerine inandığını ifade etti. Ligde yenilmeyecek takımın olmadığını dile getiren Altıparmak, Antalyaspor maçında ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini, futbolcuların sahada kazanmak için her şeyi yapacaklarını vurguladı.
     
Altıparmak, göreve geldiklerinde bu yana sahalarında maç kazanamadıklarını fakat Antalyaspor maçından alacakları 3 puanla bunu başaracaklarını kaydederek şunları söyledi:
     
"Rakibimizin gücünü ve neler yapmak istediği biliyoruz. Bizim de kendi gücümüz var, kendi oyunumuzu oynayarak, mücadele ederek sahada yüreğimizi ortaya koyacağız. Bu maçla beraber içerideki maçları kazandığımız zaman, deplasmanda alacağımız bir 3 puanla istediğimiz yerlere gelmiş olacağız ve ligde kalarak önümüzdeki senenin planlarını yapacağız. Onun için Antalyaspor maçı final niteliğinde bir maç ama olmazsa, olmaz bir maç değil. Antalyaspor maçını kazanmak için sahada her şeyi yapacağız. Antalyaspor maçını kazandığımızda veya kaybettiğimizde lig bitmeyecek. Çünkü önümüzde oynayacağımız karşılaşmalar var."
     
Öte yandan, Adanaspor maçında sakatlanan Mustafa Keçeli, Bülent Ertuğrul, Burak Karaduman ve kart cezalısı Emre Can Coşkun Antalyaspor maçında oynayamayacak.

Sayfa Yükleniyor...