Parma 10 hafta sonra

Mali krizle boğuşan sarı-lacivertliler, erteleme maçında Udinese’yi 1-0 yenerek 6 Ocak’tan bu yana Serie A’da ilk galibiyetini elde etti

NTV Spor 08.04.2015 - 21:53
Parma 10 hafta sonra

İtalya Ligi'nde Parma erteleme maçında Udinese'yi 1-0 yenerek, 6 Ocak'tan bu yana ilk galibiyetini elde etti.

Maça iyi başlayan Parma'da Massimo Coda'nın gol pozisyonuna karşı karşıya kaldığı kaleci Orestis Karnezis engel oldu. Ardından Antonio Nocerino, uygun durumda topu üstten dışarı gönderdi.

İkinci yarıda da üstün olan Parma'dan Francesco Lodi'nin nefis frikik atışını kaleci Karnezis de aynı güzellikle kornere çeldi.

70'de, ara transferde West Bromwich Albion'dan alınan Silvestre Varela'nın Ishak Belfodil'e gönderdiği orta şut karışımı vuruş direkt olarak ağlara gitti.

6 Ocak'tan bu yana ilk galibiyetini alan Parma, son 6 maçta 6 puan toplamasına karşın, 3 puanı silindiği için 13 puanla son sırada kaldı. Sarı-lacivertlilerin Genoa ile bir erteleme maçı daha bulunuyor.

Parma'nın geçirdiği mali krizin ardından 22 Şubat'ta oynanması gereken Udinese maçı ertelenmiş, kayyuma devredilen kulüp diğer Serie A ekiplerinin verdiği 5 milyon Euro ile sezonu tamamlama şansı elde etmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...