Ba'ya göre sistem!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, performans düşüklüğü yaşayan Demba Ba'yı terapiye aldı. Hırvat çalıştırıcı, Senegalli yıldızın eski formuna kavuşabilmesi için özel görüşmeler yapıyor.

NTV Spor 11.04.2015 - 14:54
Ba'ya göre sistem!

Siyah beyazliların teknik patronu Slaven Bilic son haftalarda bekleneni veremeyen Demba Ba ile neredeyse her antrenmanda özel olarak görüşüyor.

Son 2 aydır 3'ü penaltıdan olmak üzere sadece 4 gol atan Ba'nın durgunluğu Beşiktaş'a pahalıya mal oldu. UEFA Avrupa Ligi'nden elenen, ligde 3. sıraya gerileyen siyah beyazlılarda Bilic, kalan son 8 haftada Demba Ba'nın performansını artırmak için elinden geleni yapiyor.

Golcü oyuncudan antrenman sonraları ekstra çalışma yapmasını talep eden Bilic, oyun sistemi konusunda da futbolcusu ile fikir alış verişinde bulunuyor.

Son antrenmanda yapılan taktik maçında Mustafa Pektemek ile çift forvet oynayan Ba, hucüm hattında bu kurgu ile daha rahat ettigini Bilic'e iletti. Rakip ceza sahasinda tek başına kaldığında, kendisini tutmak isteyen savunmacılar nedeniyle neredeyse hareket edecek alan bulamadığının altını çizen golcü oyuncu, Mustafa ile çift forvette daha etkili olacaklarını söyledi.

Bilic'in Kasımpaşa maçına kadar çift forvetli sistemi denemeye devam etmesi bekleniyor. Antrenmanlarda ortaya çıkan sonucun iyi olması durumunda siyah beyazlılar Kasımpaşa karşısına Demba Ba ve Mustafa ikilisi ile başlayacak. Bu durumda Atiba veya Veli maça yedek kulubesinde başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...