Mersincup'ta ana tablo maçları başladı!

ATP tek erkeklerde dünya 95'incisi milli tenisçi Marsel İlhan'ın yanı sıra milli sporcular Cem İlkel, Anıl Yüksel ve Barış Ergüden ana tabloda mücadele edecek

NTV Spor 13.04.2015 - 20:19
Mersincup'ta ana tablo maçları başladı!

Mersin Tenis, Yelken ve Yüzme Kulübü'nce bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mersincup ATP Challenger Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları başladı.

Ana tablo maçlarının ilk gününde, Türk sporcu Efe Yurtacan, Fransa'dan Tristan Lamasine'ye 2-0 yenildi.

Aynı saatteki diğer bir maçta Slovak Jozef Kovalik, 1-0 geriye düştüğü maçta Fransız rakibi Enzo Couacaud'u 2-1 ile geçti.

Tekler maçlarının devamında Rus Evgeny Donskoy, Alman Tobias Kamke'yi, Belçikalı Kimmer Coppejans da İtalyan Matteo Viola'yı aynı sonuçlarla 2-0 yendi.

Çiftlerde ise Çek Roman Jebavy ile Slovak Andrej Martin, Çinli Hsin-Han Lee ve İngiliz Sean Thornley çiftine 2-1 mağlup oldu.

Çinli Mao-Xin Gong ve Çinli Hsien-Tin Peng çiftiyle karşılaşan Rus Aslan Karatsev ile Slovak Jozef Kovalik çifti de toprak korttan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Günün son çiftler maçında Alman Martin Emmrich ve İsveç Adreas Siljestrom de Bosna Hersek'ten Damir Dzumbur ve Aldin Setkic çifti'ni 2-0 yendi.

Turnuva yarın ana tablo maçlarıyla sürecek.

MERSİNCUP TURNUVASI
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen turnuvaya 28 ülkeden, 124 tenisçi başvuru yaptı.

Yapılan eleme maçlarının ardından 20 ülkeden tek ve çiftlerde 64 sporcu ana tabloda mücadele etme hakkını elde etti.

ATP tek erkeklerde, dünya 95'incisi milli tenisçi Marsel İlhan'ın yanı sıra milli sporcular Cem İlkel, Anıl Yüksel ve Barış Ergüden de ana tabloda mücadele edecek.

Toplamda 42 bin 500 euro para ödülü dağıtılacak turnuva bir hafta sürecek.

Sayfa Yükleniyor...