"Şampiyonu eli boş göndermek istiyoruz"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic ve oyunculardan Semih Erden ile Goudelock, zorlu Maccabi maçı öncesi NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertliler, ev sahibi avantajını en iyi şekilde kullanıp, son Euroleague şampiyonunu eli boş göndermek istediklerini söyledi.

NTV Spor 13.04.2015 - 23:18
"Şampiyonu eli boş göndermek istiyoruz"

Zorlu mücadele öncesi NTV Spor mikrofonlarına konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, “Çeyrek finale gelebilmek için çok çabaladık. Buraya gelene kadar iyi performans sergiledik. Maccabi çok zorlu bir rakip. 6 kez Euroleague şampiyonu oldular ama takım oyunumuzu sahaya yansıtır, taraftar desteğini de arkamıza alırsak şansımız yüksek olur” dedi.

"KEYİF ALMALIYIZ"
Her takımın ev sahibi avantajıyla oynamak isteyeceğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Ama sırf buna konsantre olmak yanıltıcı olur. Biz oyunumuzu sergilemeye konsantre olmalıyız. Oynadığımız oyundan keyif almalıyız, sonuçta her oyuncu Euroleague'de Top 8 heyecanı yaşamak istiyor” ifadelerini kullandı.

"MACCABI HER ZAMAN MACCABI"
Obradovic, “Geçen seneki Maccabi'yle bu seneki arasında farklılıklar var. Bazı oyuncular ve koç değişti. Ama ne olursa olsun Maccabi her zaman Maccabi. Karşımızda Avrupa şampiyonu bir takım var ve buna saygı duymalıyız. Top 16 daki gibi oynarsak final-four şansımız çok yüksek” dedi.

GOUDELOCK: HAZIRIZ VE HEYECANLA MAÇI BEKLİYORUZ
Fenerbahçe Ülker'in ABD'li yıldızı Goudelock ise “Maç çok zorlu geçecek. Maccabi çok iyi ve deneyimli bir takım. Geçen sezonun şampiyonu. Onların maçlarını tekrar tekrar izledik, oyuncular üzerinde analizler yaptık. Hazırız ve heyecanla maçı bekliyoruz” dedi.

"İLK ÇEYREKTE ÇIKIP..."
“İlk kez Maccabi'ye karşı oynayacağım” diyen yıldız oyuncu, “İlk çeyrekte çıkıp işlerin nasıl gittiğine bakacağım. Maç içinde neler olacağını hiçbir zaman bilemeyiz ama olumlu düşünüyoruz. Ev sahibi avantajıyla oynuyor olmak bizim için çok önemli. Taraftar desteğiyle daha rahat hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...