"Play-off, normal sezondan farklı"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarın başlayacak play-off serisinde mücadele edecek takımların başantrenörleri ve oyuncularının katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Normal sezonu lider bitiren Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ekrem Memnun, ligin son şampiyonu unvanını korumak istediklerini söyledi.

NTV Spor 14.04.2015 - 16:35
"Play-off, normal sezondan farklı"

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına çeyrek finalde yer alan 8 takımın başantrenörü ve birer oyuncusu katıldı.
     
Normal sezonu lider bitiren Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ekrem Memnun, iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Oyuncularımın normal sezon performansı iyiydi. Play-off normal sezondan farklı oluyor. Herkes en kararlı oyununu oynuyor. Ligin son şampiyonu unvanımızı korumak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
     
Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Nevriye Yılmaz ise iyi bir play-off serisi geçirerek şampiyonluğu korumak istediklerini dile getirdi.
     
Ligi 8. sırada bitirerek son şampiyon Galatasaray Odeabank'la eşleşen Edirne Belediyesi Edirnespor'un başantrenörü Mehmet Can Öztürk ve Edirne temsilcisinin basketbolcusu Ayşe Cora, genç bir ekiple play-off'larda iyi basketbol oynamak istediklerini kaydetti.
     
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ EŞLEŞMESİ
Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki, Beşiktaş ile eşleşmeleriyle ilgili, "Sezon içinde Beşiktaş'a iki kez kaybettik. Bütün takımların play-off'ta şansları aynı" dedi.
     
Sarı-lacivertlilerin genç basketbolcusu Cansu Köksal, Beşiktaş karşısında seriyi erken bitirmek istediklerini belirtti.
     
Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı ise normal sezonda Fenerbahçe'yi iki kez yendiklerini anımsatarak, "Sezon başında bu eşleşme olsa, kimse bize ihtimal vermezdi. Şimdi insanların aklında soru işareti oluşturduk. Bu da geldiğimiz noktayı gösterir. Sezon içinde aldığımız galibiyetlerin aynısını burada alıp turu geçmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
     
Siyah-beyazlıların kaptanı Gülşah Akkaya da Avrupa'da şampiyonluk için mücadele etmiş bir ekip karşısında zevkli bir seri oynayacaklarını anlattı.
     
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ-ORDUSPOR EŞLEŞMESİ

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı'nın ve oyuncusu Sinem Ataş'ın, basın toplantısına katılamadıkları için eşleşmeyle ilgili görüşleri video yoluyla aktarıldı.
     
Ayhan Avcı, çok zorlu bir ligde normal sezonu ikinci bitirerek play-off'lara kaldıklarını dile getirerek, "Orduspor'un dar bir rotasyonu olmasına rağmen iyi bir oyuncu grubu var. Zor bir seri olacak. Turu geçip yarı final sonra da final için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
     
Sinem Ataş ise iyi bir takımla çeyrek final serisi oynayacaklarını anlatarak, sezon sonu final oynamak istediklerini belirtti.
     
Orduspor cephesinde ise başantrenör Alper Durur ile oyuncu Dilek Akıncı, çeyrek final serisini kazanmak istediklerini dile getirdi.
     
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BGD-ADANA ASKİ EŞLEŞMESİ
İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Fırat Okul, ligi hedefledikleri sırada bitirdiklerini belirterek, "Hedeflerimizin büyük kısmına ulaştık. Play-off'taki ilk turu geçip yarı finale kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
     
İstanbul temsilcisinin oyuncusu Özge Yavaş ise saha avantajını kullanarak turu geçmek istediklerini anlattı.
     
Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artur, play-off'un en zor eşleşmesinde mücadele edeceklerini ve Adana'yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.
     
Adana temsilcisinin tecrübeli oyuncusu Nilay Kartaltepe ise güzel bir serinin basketbolseverleri beklediğini kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...