Simeone umutlu!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise ilk yarıda kaçırdıkları gollerin takımına pahalıya patlamamasını umuyor. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise, oyuncularının, Real Madrid maçının 2. yarısında sergiledikleri performanstan dolayı övgüyü hakettiklerini söyledi.

NTV Spor 15.04.2015 - 12:48
Simeone umutlu!

Real Madrid'e, geçen yılki Şampiyonlar Ligi finalinden bu yana yenilmeyen Atletico, ilk yarıda kaleci Oblak'ın üstün performansı sayesinde oyunda kalmayı başardı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de, ilk yarıda kaçırdıkları fırsatların takımına pahalıya patlamamasını umuyor. 2. yarıda Atletico'nun baskısı karşısında topu kontrol etmekte zorlandıklarını belirten İtalyan teknik adam; "Sonuçtan memnun değilim. Ancak rövanşta, bu maçın ilk yarısındaki gibi oynarsak turu geçeriz" diye konuştu.

İlk yarıda rakibine büyük üstünlük sağlayan Real Madrid, istediği pozisyonları yakalasa da aradığı golü bulamadı. 2. yarıda ise tablo tersine döndü. Real'in pas organizasyonunu bozan Atletico Madrid, oyunu dengelemeyi başardı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone de bu duruma dikkat çekti. Oyuncularının ilk yarıdaki baskı sırasında rahatlıkla çözülebileceğini vurgulayan Simeone; "Ne kadar zeki ve savaşçı oyuncularımız olduğunu bir kez daha gördük. İlk yarıdaki baskının ardından 2. yarıda oyunu çevirmeyi başardık. Rövanş her türlü sonuca açık" dedi.

Bu sonuçla Atletico Madrid'in, ezeli rakibi karşısındaki yenilmezlik serisi 7 maça çıktı. Real Madrid kalecisi Iker Casillas, 147. kez Devler Ligi'nde forma giyerek rekor kırarken, eflatun-beyazlılar, 2007'den bu yana ilk kez bir Avrupa Kupası maçını golsüz berabere tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...