Hat-trick'lerinin hepsini hatırlamıyor!

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, yaptığı hat-tricklerin hepsini hatırlamadığını açıkladı.

NTV Spor 15.04.2015 - 15:54
Hat-trick'lerinin hepsini hatırlamıyor!

Hat-trick yapmak her oyuncunun rüyasını süsler ve yapanların da asla unutamayacağı bir anısı olur. Futbolcular da genellikle hat-trick yaptıkları maçları unutmazlar ve anlatmaları istendiğine en ince ayrıntısına kadar bundan bahsedebilirler. Ancak konu Lionel Messi olunca durum fark bir boyut kazanıyor.

2004'ten bu yana Barcelona'nın formasını giyen Lionel Messi, 32 hat-trick yaparak İspanya tarihinin en çok üçleme gerçekleştiren oyuncusu oldu. Arjantinli hat-trick yaptığı maçlar arasında 2007'de oynanan ve 3-3 biten maçın favorisi olduğunu açıklarken, bazı üçlemeleri hatırlamadığını da itiraf etti.

Barcelona dergisine hat-trick yaptığı maçlardaki toplarla poz veren Lionel Messi, "Tüm topları takım arkadaşlarıma imzalattım. Onlarsız tek başıma bir başarı yakalayamazdım" dedi.

Hat-trick yaptığı topları kazandığı kupalarla aynı yerde ve özel bir vitrinde tuttuğunu söyleyen Lionel Messi, "Onlar için daha özel bir yer yapmalıyım" diye konuşurken, "Şu anda hepsini ne zaman gerçekleştirdim bilmiyorum. O golleri izlemem veya birilerinin bana maçtan bahsetmesi gerekiyor. Ancak ondan sonra izleyebilirim" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...