Luis Enrique temkinli!

Barcelona, son sekiz yılda Şampiyonlar Ligi'nde yedinci kez yarı final oynamaya çok yaklaştı. Çeyrek final ilk maçında Paris Saint-Germain'i deplasmanda 3-1 yenen Katalan ekibinin teknik direktörü Luis Enrique; buna karşın tedbiri elden bırakmayan açıklamalar yaptı.

NTV Spor 16.04.2015 - 10:47
Luis Enrique temkinli!

Barcelona, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Paris Saint-Germain'i deplasmanda 3-1 yenerek yarı final yolunda çok ciddi bir avantajı ele geçirdi.

Neymar ve Suarez'in golleriyle Paris'ten galibiyetle dönen Katalan ekibinin teknik direktörü Luis Enrique, takımının ortaya koyduğu performanstan çok memnun olduğunu getirdi.

Maç boyunca kontrolü rakibe bırakmadıklarını belirten İspanyol teknik direktör; oyunun her alanında etkileyici bir futbol oynadıklarını dile getirdi.

Oyuncularının hem ofansif hem de defansif açıdan tüm istediklerini yerine getirdiğini vurgulayan Luis Enrique, turu geçmeyi henüz garantilemediklerini, Paris Saint-Germain'de ilk maçta oynamayan bazı oyuncuların rövanşta sahada olacağını ve karşılaşmanın zor geçeceğini ifade etti.

Bu sezon sahasındaki ilk yenilgisini alan Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc ise rakiplerinin avantaj elde ettiği görüşünü savundu. Fransız teknik direktör, eksik oyuncuların katılımıyla nou Camp'ta daha farklı bir Paris Saint-Germain izleteceklerini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...