Diego Ribas 18'e alınmadı!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Mersin İdmanyurdu ile yaptığı karşılaşmaya, ligde az süre bulan oyuncuların da yer aldığı ilk 11 ile çıkarken İsmail Kartal, geçtiğimiz günlerde ufak çaplı bir mali kriz yaşayan Diego Ribas'ı 18 kişilik kadroya dahil etmedi.

NTV Spor 16.04.2015 - 20:10
Diego Ribas 18'e alınmadı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligde fazla şans bulamayan oyuncuların yanı sıra 21 yaş altı takımı futbolcularından Uygar Mert Zeybek'e de ilk 11'de görev verdi. Sarı-lacivertli ekibin yedek kadrosunda 21 yaş altı takımından Melih Okutan ile Mehdi Akgül de yer aldı.

Tedavisi devam eden Gökhan Gönül ile çeşitli sakatlıklar nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan kaleci Volkan Demirel, Bruno Alves, Meireles, Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz 18 kişilik maç kadrosunda bulunmadı.
 
DIEGO KADRODA YOK
Teknik direktör Kartal, tedavisi tamamlanan ve son antrenmanda takımla çalışan Diego Ribas'a maç kadrosunda yer vermedi.

Mert Günok'un kaleyi koruduğu Fenerbahçe'de savunma Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, orta alan Selçuk Şahin ve Mehmet Topal, hücum hattı da Kuyt, Uygar Mert, Caner Erkin ve Sow'dan oluştu. 

Sarı-lacivertli takımın Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Emenike ve Webo gibi önemli oyuncuları da yedek kadroda bulundu.
 
SALDIRIDAN SONRA İLK MAÇ
Fenerbahçe, 4 Nisan Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor maçı dönüşü uğradığı silahlı saldırıdan sonra ilk kez sahaya çıktı.

Sarı-lacivertli takım, yaşanan olayın ardından kupa ve lig maçları bir hafta ertelendiği için 12 gün herhangi bir karşılaşma yapmadı.
 
TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Fenerbahçe'nin yarı final yolundaki önemli kupa mücadelesine taraftarı ilgi göstermedi.

Taraftarların, Fenerbahçe Ülker'in bu akşam İstanbul'da, İsrail'in Maccabi Electra takımı ile yapacağı THY Euroleague play-off maçını tercih etmesinin de etkisiyle tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

Mersin İdmanyurdu futbolcuları, Fenerbahçe'nin uğradığı saldırı nedeniyle karşılaşma öncesi sahaya "Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun" yazılı pankartla çıktı.   

Sarı-lacivertli taraftarlar da maç öncesi takımlarını tribünlerin önüne çağırarak, alkışlayıp moral vermeye çalıştı. Taraftarlar, "Fener'e uzanan eller kırılsın" şeklinde tezahürat yaptı.

Öte yandan karşılaşma, Fenerbahçe kalesi filelerindeki sorunun giderilmesinin ardından 1 dakika geç başladı.


 

Sayfa Yükleniyor...