Cim Bom'da Sneijder sevinci!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray maçın hazırlıklarına başladı. Sarı kırmızılıların Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda Sneijder tedavisinin ardından bir süre takımla birlikte çalıştı.

NTV Spor 16.04.2015 - 21:51
Cim Bom'da Sneijder sevinci!

Geçtiğimiz hafta antrenmanda sol arka adelesinde ağrı hisseden Sneijder'in çekilen MR'ında adelesinde gerilme tespit edilmişti. Hollandalı yıldızın tedavisine hemen başlanmış, Sneijder kupadaki Manisaspor maçında riske edilmemişti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Sneijder'in antrenmanda bir süre de olsa takımla çalışmasından dolayı memnun oldu.

Hollandalı yıldız önce kondisyoner eşliğinde bir dizi teste tabi tutuldu. Ardından tedavisi gerçekleştirildi ve antrenmanın bir bölümünde takımla hazırlıklarını sürdürdü. Sneijder, Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde Trabzonspor maçında takımdaki yerini alacak.

Antrenmanda Manisaspor'a karşı forma giyen oyuncular yenileme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise fiziksel çalışmanın ardından top ile egzersizler yaptı. Bu bölümde kaleciler, antrenör Taffarel yönetiminde çalıştı. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi.

Sayfa Yükleniyor...