Kasımpaşa planı hazır!

Beşiktaş zirve yarışından kopmamanın hesaplarını yapıyor. Ligin bitimine 8 hafta kala lider Galatasaray'ın 3 puan arkasında yer alan siyah-beyazlılar, Kasımpaşa karşısında mutlak galibiyet için çıkacak. Bilic, Kasımpaşa karşısında oyun sistemi olarak 4-4-2'yi kullanmayı planlıyor.

NTV Spor 17.04.2015 - 13:31
Kasımpaşa planı hazır!

Sakatlıkları bulunan Tolga, Cenk Gönen ve Veli'nin yanı sıra kart cezalısı Gökhan Töre müsabakada forma giyemeyecekler. Teknik direktör Slaven Bilic hafta boyunca yapılan antrenmanlarda Gökhan'ın yerine Kerim Frei ve Sosa'yı denedi. Bilic'in son kararını Sosa'dan yana kullanması beklenirken, Arjantinli oyuncu orta sahanın sağında görev yapacak. Veli'nin yokluğunda ise savunma hattının önünde Atiba ve Tolgay görev yapacaklar.

Bilic oyun sistemi olarak 4-4-2'yi kullanmayı planlıyor. Bu sezon bazı maçlarda takımı bu dizilişle sahaya süren Hırvat çalıştırıcı, Kasımpaşa'ya karşı iki forvetini birden sahaya sürecek. Sosa, Atiba, Tolgay ve Olcay'ın oluşturacağı orta saha kurgunun önünde Mustafa Pektemek ve Demba Ba çift forvet olarak maça başlayacaklar. Kaleyi Günay Güvenç'e teslim edecek olan Bilic, stoper hattında ise Sivok ve Ersan ikilisine forma verecek.

GÖZLER DEMBA BA'DA
Beşiktaş'ta gözler Demba Ba'da olacak. Son haftalarada performansında gözle görülür bir düşüş olan Senegalli golcü, geride kalan 7 haftada 4 gol atarken, bunların 3'ünü penaltı atışlarından kaydetti.

RAKİP ÖNDER ÖZEN!
Kasımpaşa teknik direktörü olan Önder Özer, bir önceki sezon futbol direktörlüğü yaptığı Besiktaş'a rakip olacak. Özen 15 Temmuz 2014'te görevinden istifa ederek ayrılmıştı.

4 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA
Beşiktaş'ta 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Demba Ba, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş ve İsmail Köybaşı Kasımpaşa maçında kart gördükleri takdirde, 28. haftadaki Kardemir Karabükspor mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.

TARAFTAR YOK
Siyah-beyazlılar ayrıca aldıkları ceza nedeniyle Kasımpaşa karşısında taraftarlarından yoksun mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...