Ziya'nın sakatlığı üzdü

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Balıkesirspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı. Yiğido'nun Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile oynadığı maçta sakatlanan Ziya Erdal'ın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilirken teknik direktör Sergen Yalçın, kupada yarı finale çıktıkları için moralli olduklarını ancak ligde de kazanmak zorunda olduklarnı belirtti.

NTV Spor 17.04.2015 - 17:33
Ziya'nın sakatlığı üzdü

Kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen Medicana Sivasspor antrenmanı iki grup halinde yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayserispor'a karşı forma giyen futbolcular, düz koşu ve açma germe, diğer futbolcular da pas çalışması yaptı.
     
Antrenmana Kayserispor maçında sakatlanan Ziya Erdal katılmadı.
     
Teknik direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tekrar lige dönüyoruz tabii, moralliyiz. Yarı finale çıkmak bizim için gayet başarılı bir sonuç ama tabii kupanın devamı var. Ligde kazanmak zorundayız" dedi.
     
Ligte kalan 8 maçın 5'ini sahalarında oynayacaklarına dikkati çeken Yalçın, "Kendi evimizde oynuyoruz. Balıkesir, Mersin ile oynayacağız. Kalan 8 maçın 5'ini evimizde oynayacağız. Puan olarak şu anda istediğimiz yerdeyiz. İstediğimiz hedefte ilerliyoruz. Daha iyi puanlar alıp, Sivasspor olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Tek hedefimiz bu. Zaman her geçen gün azalıyor, o yüzden iyi hazırlanıp kazanmak zorundayız" diye konuştu.

ZİYA'NIN SAKATLIĞI ÜZDÜ
Medicana Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile oynadığı maçta sakatlanan Ziya Erdal'ın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
     
Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısında sağ dizine aldığı darbe sonucu oyuna devam edemeyen ve 22. dakikada yerini Musa Sinan Yılmazer'e bırakan sol kanat oyuncusu Erdal, Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
     
Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, muayene ve MR tetkiki sonucunda sağ dizinde medial menisküste yırtık, dış yan bağda da zedelenme olduğu tespit edilen Erdal, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
     
Ziya Erdal'ın 10 gün sonra yapılacak muayene ve tetkiklerin ardından ameliyat olup olmayacağına karar verilecek.

Sayfa Yükleniyor...