"Adana ASKİ maçları zor olacak"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek final serisinde Edirne Belediyesi Edirnespor'u eleyerek yarı finale çıkan Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ekrem Memnun, bundan sonraki karşılaşmalarını daha sert ve seri oynayacaklarını söyledi.

NTV Spor 17.04.2015 - 22:04
"Adana ASKİ maçları zor olacak"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, çeyrek final serisinde Edirne Belediyesi Edirnespor'u 96-42 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yabancı oyuncuların ayrılmasıyla Edirne Belediyesi Edirnespor'un kadrosunun zayıfladığını kaydetti.
     
Galip gelmelerine rağmen iyi oynamadıklarını belirten Memnun, "Bundan sonraki karşılaşmalarda çok sert ve seri oynayacağız. Adana ASKİ maçları zor olacak. İyi bir takım. Bu karşılaşmalara daha iyi hazırlanacağız" diye konuştu.
     
Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk ise oyuncularının sezon boyunca çok iyi mücadele ettiğini belirterek "Tüm sezon boyunca yadsınamaz bir oyun sergilediler. Birçok kulübün isteyip de oynayamadığı play-off'ta oynadık. Önümüzdeki yıl Avrupa kupalarında oynayacağız. Bizim bu performansımızı yukarıya çeken Edirne halkıdır. En büyük teşekkürü kulüp yöneticilerimize ediyorum. Murat Boyacıoğlu böyle bir kulübü ortaya çıkarttı" ifadelerini kullandı.
     
Öztürk, yabancı oyuncuların takımdan ayrılmasından dolayı bazı hedeflerini gerçekleştiremediklerini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...