Hamzaoğlu'ndan savunmaya uyarı!

Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde son çalışmasını yaptı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu özellikle savunma oyuncularına dikkatli olmaları yönünde uyarılar yaptı.

NTV Spor 18.04.2015 - 15:57
Hamzaoğlu'ndan savunmaya uyarı!

Trabzonspor ile şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan sarı-kırmızılıların puan kaybına tahammülü yok. Son haftalarda savunma hataları ile dikkat çeken Galatasaray'da Hamzaoğlu bu soruna çare arıyor.

Muslera'nın önünde maça Sabri Sarığglu, Chedjou, Hakan Balta ve Telles dörtlüsü ile çıkmayı düşünen Hamzaoğlu, savunma arkasına atılan toplara dikkat edilmesini istedi.

Orta sahada Selçuk İnan ve Hamit Altıntop ikilisinden memnun olan Hamzaoğlu, Melo'nun maç eksiğinden dolayı yedek beklemesini istiyor. Ancak Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor mücadelesinde takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediği ve Hamzaoğlu'ndan forma beklediği belirtildi.

Melo ile ilgili son kararı Hamzaoğlu verecek. Tecrübeli oyuncunun Manisaspor'daki performansına sevinen genç teknik adam, Melo'nun fiziksel olarak eksikleri olduğunu söylemişti.

Sakatlığı geçen Sneijder, Trabzon'da takımın hücumdaki organizasyonunu üstlenecek. Sarı-kırmızılılarda sol kanatta Yasin forma giyecek ancak sağ kanat için Hamzaoğlu henüz kararını vermedi. Bu bölgeye Umut Bulut ve Bruma'yı düşünen Hamzaoğlu, son kararını maç günü verecek.

Galatasaray'da sakatlığı geçen Burak Yılmaz da ilk 11'de forma giyecek. Burak, Trabzonspor mücadelesine özel olarak hazırlandı.

Galatasaray'ın Trabzon kafilesi şu isimlerden oluşuyor:

Fernando Muslera, Sinan Bolat - Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu - Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev

Sayfa Yükleniyor...