Kanarya'nın 11'i şekilleniyor

Fenerbahçe'de Bursaspor maçının kadrosu şekillenmeye başladı. İsmail Kartal sakat oyuncularından gelecek iyi haberleri bekliyor.

NTV Spor 18.04.2015 - 21:54
Kanarya'nın 11'i şekilleniyor

Spor Toto Süper Lig'de evinde yarın Bursaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekipte sakat oyuncuların durumlarının netleşmesi bekleniyor.

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Volkan Demirel, Bruno Alves, Egemen Korkmaz ve Diego'nun maça kadar hazır hale gelmeleri bekleniyor. İsmail Kartal özellikle Alves ve Egemen'den gelecek iyi haberi bekliyor. Hazır olmaları halinde iki oyuncu da maça ilk 11'de başlayacak. Takımla çalışmalara başlayan Volkan Demirel ilk 11'deki yerini alacak.

Sakatlıktan yeni çıkan Diego, kupa maçında riske edilmemişti. İsmail Kartal, Bursaspor maçında Diego'dan faydalanmak istiyor. Ancak Kartal, Brezilyalı oyuncuyla maça başlayıp başlamama konusunda henüz kararını vermedi.

Orta sahada Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu'nun yerleriyse garanti. Sakatlığı süren ve Bursaspor karşısında oynaması zor olan Meireles'in yerineyse ilk seçenek Alper Potuk. Kartal kupa maçının son yarım saatinde Alper'i bu bölgeye çekerek bir anlamda Bursaspor maçının provasını yapmış oldu.

Öte yandan Meireles'in yanısıra sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'un da Bursaspor maçına yetişmesi beklenmiyor.

Sayfa Yükleniyor...