PSV elleri ovuşturmaya başladı!

Yazın transferin en çok konuşulacak isimlerinden olmaya aday Memphis Depay için dev ekipler harekete geçerken, PSV Eindhoven da en yüksek bedeli beklemeye başladı.

NTV Spor 19.04.2015 - 15:07
PSV elleri ovuşturmaya başladı!

Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Memphis Depay, Manchester United için gün saymasına karşın; diğer Premier Ligi ekipleri Tottenham ve Liverpool ile Fransız devi Paris Saint Germain de 21 yaşındaki oyuncuyu almak için nabız yokluyor. Hollanda'da şampiyonluğa ulaşan PSV Eindhoven'da teknik menajer Marcel Brands, Manchester United'ın resmi teklif yaptığını duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda Manchester United'ın anlaşmaya yakın olduğu yönünde haberler çıkan Depay için geçen yıl Tottenham ile PSG'nin tekliflerini reddeden PSV, genç oyuncuyu bu sezon sonunda satacağını açıkladı.

Brands, Spurs'un  geçen yaz yaptığı 20 milyon Euro'luk teklifini reddettiklerini kaydederken, "PSG de Ocak ayında transfer etmek istedi. Ancak ne PSV ne de Depay ara transfer dönemindeki teklifi kabul etmedi. Şimdi transfer için yapılacak teklifin miktarını konuşuyoruz" diye konuştu.

Halihazırda 3 büyük kulübün Depay için başvurduğunu söyleyen Brands, "PSG de hala ilgileniyor ve Manchester United bizi aradı. Resmi bir görüşme olmamasına karşın teklifi görüştük" ifadelerini kullandı.

PSV Yönetim Kurulu üyelerinden Toon Gerbrands ise Depay'ın fiyatı konusunda net açıklama yaparken, "20 milyon Euro'dan daha az olmayacak. Tottenham geçen yıl bu kadar önerdi. O çok pahalı bir isim" diyerek yüksek bütçeli bir transferin sinyalini verdi.

Hollanda'da 2008'den bu yana ilk şampiyonluğuna ulaşan PSV'nin en önemli isimlerinden olan Depay, takımının son 4-1'lik Heerenveen galibiyetinde harika bir serbest vuruş golüne imza attı.

Sayfa Yükleniyor...