Yanal'ın oyuncularından talebi...

Trabzonspor'daki ilk maçında ligin ilk yarısında Galatasaray'ı yenen ve bu başarısını Avni Aker'de de tekrarlayan Ersun Yanal, şimdi de gözüne Beşiktaş ve Bursaspor'u kestirdi.

NTV Spor 19.04.2015 - 21:25
Yanal'ın oyuncularından talebi...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maç sonrası Lig TV'ye konuştu.
 
Takımının performansını ikiye ayıran Yanal "Öncelikle deplasman maçlarında puan alamadığımız bir süreç yaşıyoruz. Çok iyi başlangıç yaptığımız bölümü deplasman maçlarında kaybettik. İç sahadaki coşkuyu deplasmanda yakalayamadığımız için geri düştük. Kendi sahamızda maç kazanma isteğimizi ortaya koyduk. Kazanmayı çok istediğimiz için organize olduk ve kazandık." dedi.
 
Yanal ikinci yarıyı ise "İkinci yarıda orta sahadaki üstünlüğü rakibe verdik. Kontraatağa çıkabileceğimiz bir kaç pozisyondan yararlanamadık. Ataklarımızı prematüre kaldı" sözleriyle değerlendirdi.
 
"Zirveyi ilgilendiren bir maçtı, bizi de ilgilendiriyordu" diyen Yanal, Beşiktaş ve Bursaspor maçlarının da tempolu olacağını vurguladı. "Beşiktaş ve Bursaspor'u da yenip üst sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz" ifadelerini kullanan Ersun Yanal, oyuncularının iç sahadaki kazanma arzusunu deplasmanda da göstermesini diledi.

Yanal bir başka eksiklerini ise "Kazanma arzusunun dışında, oyundaki sürekliliği sağlayamıyoruz. Bu konuda eksiğiz." diye dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...