"Her şey bitmiş değil"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmada kazanmaya yakın oldukları maçı kaybettiklerini söyledi.

NTV Spor 19.04.2015 - 21:32
"Her şey bitmiş değil"

Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyet konusunda ilk ve ikinci yarıyı ayrı ayrı değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, “Maça iyi başlayamadık. Geride iyi oynayamadık. Tutuk başladık ve onu ilk yarı boyunca üzerimizden atamadık. İkinci yarıya daha farklı bir kimlikle çıktık. İkinci yarı oyunu önde basan, gol arayan taraftık. Golü ararken, kalemizde gol yedik. Kazanmaya yakın oludğumuz bir maçı kaybettik. Her şey bitmiş değil. Önümüzde 7 maç daha var. Burada 3 puan kaybettik ama oyuncuların mücadele ruhunu tebrik ederim” dedi.

Şampiyonluk yolunda iplerin ellerinden gittiği yorumu üzerine Hamzaoğlu, “Önemli olan son hafta lider olmak. Fenerbahçe'nin de 8 maçı var. Bursaspor'la oynayacak. Bizim kazandığımız hafta rakiplerimiz takılır, rakiplerimizin takıldığı hafta biz kazanırız. Önemli olan son haftaya kadar bu mücadeleyi son haftaya kadar taşımak” diyerek umutlu konuştu.

Sayfa Yükleniyor...