Ancelotte'den ağır sözler

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, İtalya'ya yeniden dönüş yolunu kapadı. Gerekçe olarak da boş stadyumları ve beyinsiz taraftarları gösterdi.

NTV Spor 20.04.2015 - 15:40
Ancelotte'den ağır sözler

Milan'da 8 yılda 2 Şampiyonlar Ligi ve 1 de İtalya Ligi şampiyonluğu kazandıktan sonra 2009'da Chelsea'ye giden daha sonra Paris Saint Geramin'i (PSG) çalıştıran ve halihazırda Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti, İtalya'ya dönmek istemediğini açıkladı.
Real Madrid'i geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaştıran Ancelotti, İtalya'ya dönüş ihtimalinin olmadığını açıklarken, "İtalya'dan ayrılmadan önce bazı şeyleri düşünmüştüm. Kolay olmamıştı; ancak yurtdışında kendimi şimdi daha rahat hissediyorum" diye konuştu.

Rai Radyosu'ndaki röportajında İtalya'daki futbolun çoık rekabetçi olduğunu vurgulayan Ancelotti, "Diğer ülkelerle kıyasladığınızda stadyumlar boş ve diğer ülkelere göre İtalya'da şiddet daha fazla. Cagliari, Roma ve Varese de olanları bakın, çok üzücüydü. Oyuncular, beyinsiz taraftarlar tarafından daha fazla rehin alınamaz. İspanya'da protestolar sadece ıslıklamayla kısıtlı. Aşırı taraftarlar ve pankartlar burada yasak" ifadelerini kullandı.

Antonio Conte'nin yerine İtalya Milli Takımı'nın başına getirileceği haberlerini de yalanlayan Ancelotti, "Şu anda Milli Takım emin ellerde. Gelecekte belki düşünebilirim; ancak şu anda her gün, antrenman sahasında olmayı ve takım çalıştırmayı seviyorum" demekle yetindi.

Sayfa Yükleniyor...