Kadın futbolcu kafa attı!

Manchester City kadın futbol takımı Arsenal'e 1-0 yenilirken, takım oyuncusu Jill Scott rakibe attığı kafa sonrası oyun dışı kaldı.

NTV Spor 20.04.2015 - 16:43
Kadın futbolcu kafa attı!

İngiltere Kadınlar Süper Lig maçında Manchester City, Arsenal'e kendi sahasında 1-0 yenilirken; ev sahibi ekibin ortasaha oyuncusu Jill Scott, Jade Bailey'e attığı kafa sonrası kırmızı kart gördü. Birmingham forveti Freda Ayisi'ye vuran City kalecisi Karen Bardsley'in 3 maç men cezası almasından  sadece 3 hafta sonra meydana gelen olay tepki çekerken, Jill Scott olay nedeniyle özür diledi.

City Menajeri Nick Cushing ise Scott'ın olayını kabul edilemez olarak nitelendirdi. Cushing, "O bizim için sıradışı bir oyuncu ve her hafta inanılmaz bir performans sergiliyor. Ancak bu hareketi hayal kırıklığı yarattı. Kulüp olarak ceza vereceğiz" ifadelerini kullandı. Taraftarları maçlara çekmek istediklerini vurgulayan Cushing, "Kulüp olarak taraftarlara güzel şeyler izletmek istiyoruz. Ancak oyuncuların bu tür davranışları ağızlarda acı bir tat bırakıyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...