Samsunspor'da galibiyet sevinci

PTT 1. Lig'de deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yenen Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Oyuncularımız, bu stresli maçta iyi oyun sergileyerek güzel bir galibiyet aldı" dedi.

NTV Spor 20.04.2015 - 17:48
Samsunspor'da galibiyet sevinci

Zeren, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Maçın kaderini Eren Tozlu ve Recep Niyaz'ın belirlediğine işaret eden Zeren, "Eren ve Recep için çok mutlu oldum. İki oyuncumuz maçın kaderini değiştirdi. Eren, haftalardır suskundu. Bu maçta Recep ile maçın kazanılmasında önemli rol oynadı. Bu iki oyuncumuzun güzel futbolu maçı kazanmanın dışında ayrıca mutlu etti. Diğer taraftan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının zorlu geçeceğini biliyorduk ama oyuncularımız bu stresli maçta iyi oyun sergileyerek güzel galibiyet adı. Bu maçı kazanmak bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

"İLK 2'Yİ ZORLAMAK İSTİYORUZ"
Zeren, ligde kalan maçların önemli olduğuna dikkati çekerek, "Bundan sonra tüm maçlarımızı tek tek düşünüyoruz, hepsi final havasında geçecek. Manisaspor ile sahamızda karşılayacağız. 6 maçın hepsini kazanmak istiyoruz, ondan sonra rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tabii önceliğimiz play-off içindeki yerimizi sağlamlaştırmak. Sonra ilk 2'yi zorlamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...