"Birimiz olmazsak..."

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolda son günlerde yaşanan olumsuzlukların birlik beraberlik içerisinde çözülebileceğini ve takımların birinin olmadığında diğerinin de bir anlam ifade etmediğini söyledi.

NTV Spor 20.04.2015 - 21:43
"Birimiz olmazsak..."

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı ve FiFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik için düzenlenen ‘VEFA' gecesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Terim, ülke futbolunun içindeki sorunların hep birlikte olarak çözülebileceğini belirtti.

Terim, "Bugün futbol bir reaksiyon oyunu. Mutlaka hepimizin bazen ani reaksiyonlar gösteriyoruz ama orda kalmasını sağlamalıyız. Birlik veya beraberlik içerisinde olursak bunun tadı var. Birimiz olmazsa diğerinin bir değeri yok. Biz futbol ailesi olarak hep beraberiz. Herkes herkesin tuttuğu takıma saygı duymalıdır. Bunu başardığımızda futbolda hiçbir sorunumuz kalmaz" diye konuştu.

Fatih Terim ayrıca Şenes Erzik için düşüncelerini paylaştı.

Terim, "Şenes Erzik ciddi ve önemli bir futbol adamı. Onun federasyonda görev yaptığı 1990 – 1996 yılları arasında Türk futbolu ivme kazandı. İlk özerk federasyon onunla başladı ve halen devam ediyor. Bundan sonra ki hayatında ona başarılar diliyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...