"İşin sırrı disiplinde!"

Bursaspor'u yenip liderliğe yükseldikleri maçtan sonra Lig TV'ye konuşan Mehmet Topal, "Biz oyun disiplininden kopmazsak iyi mücadele edersek golü bulacağımızı biliyoruz" dedi.

NTV Spor 20.04.2015 - 22:35
"İşin sırrı disiplinde!"
Fenerbahçe'nin orta sahadaki önemli ismi Mehmet Topal, Bursaspor galibiyetini oyun disiplinden kopmamalarına bağlayarak "Böyle yaptığımızda golü bulacağımızı biliyoruz" dedi.
 
"Bugün mutlaka kazanmalıydık. Bursasporluları da tebrik ederim, çok iyi mücadele ettiler" diyen Mehmet Topal, maça tutuk başladıklarını ve gerçek oyunlarını ikinci yarı sahaya yansıttıklarını vurguladı. Son 10 dakikada golü bulduklarını hatırlatan Milli oyuncu, "Oyun disiplininden korkmadık. Biz oyun disiplininden kopmazsak iyi mücadele edersek golü bulacağımızı biliyoruz. Şans da bizim yanımızdaydı. Bütün arkadaşlarımı tebrik ederim" dedi.
 
Maçın yüksek temposu nedeniyle en büyük yükün orta saha oyuncularının omuzlarına bindiğinin hatırlatılması üzerine ise Mehmet Topal, "Bu akşam orta sahaya daha fzala  iş düştü. Hızlı oyuncuları vardı, biz de geride bekleyip onları durdurmaya  çalıştık" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...