"Şampiyon olacağız"

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe oturduklarını ve kalan haftalarda hata yapmayıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 20.04.2015 - 23:42
"Şampiyon olacağız"

Karşılaşmadan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Hasan Ali, Bursaspor'u 1-0 yendikleri maçın çok tempolu geçtiğini belirterek, "İki takım da iyi mücadele etti. İki takımın gol pozisyonları vardı. Çizgiden çıkardığım top maçın kırılma anı olabilir. Görevim orada olmaktı. Şu an artık her şey bizim elimizde. Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Artık kaybetmek lüksümüz yok. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz" dedi.

"ÇOK İYİ KENETLENDİK"
Geride kalan haftalarda çok zorlu maçlara çıkacaklarını aktaran Hasan Ali, "Yaşadığımız olaydan sonra çok iyi kenetlendik. Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Bu olaylardan sonra daha da iyiyiz. Taraftarın desteğiyle avantajımızı kullanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

ALPER POTUK: HAFTALARDIR BUGÜNÜ BEKLEDİK
Sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Alper Potuk, Bursaspor karşısında kritik bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

Galatasaray'ın Trabzonspor'a kaybetmesinden sonra bu karşılaşmanın çok önem kazandığını aktaran Alper, "Liderlik açısından çok önemli bir maçtı. Haftalardır bugünü bekledik ve lider olduk. Kritik maçların üstesinden gelebiliyoruz. Artık son viraja girdik. Son 7 hafta. İnşallah sonu bugünkü gibi iyi olur ve şampiyon biz oluruz. Son 7 maçı kazanıp inşallah şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

EMRE: ESKİŞEHİRSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Sarı-lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu ise gazetecilere yaptığı kısa açıklamada, "Bursaspor çok iyi takım. Zaman zaman onlar zaman zaman biz iyi oynadık. Eskişehirspor maçı çok önemli. Oradan galibiyetle gelirsek ibre biraz daha fazla bize döner" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...