"Avrupa'nın korkulu rüyası olduk"

Fenerbahçe Ülker İdari Menajeri Cenk Renda, Final Four’da rakiplerinin Real Madrid olacağını belirtirken, İspanyol ekibine, “Real Madrid kork bizden diyorum” dedi.

NTV Spor 20.04.2015 - 23:42
"Avrupa'nın korkulu rüyası olduk"

Fenerbahçe Ülker İdari Menajeri Cenk Renda, sarı lacivertlilerin Maccabi Electra'yı 3-0 yenerek Final Four biletini almasının ardından NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Ülker'in Maccabi Electra'yı 75-74 yendiği karşılaşmayı değerlendiren renda, “O kadar mutluyum ki, anlatamam. Müthiş bir şeydi. Oyuncularımız bu yola başladıklarından beri çok inandılar ve bugün bunu gösterdiler. Ülkemizi ve Fenerbahçe'yi Madrid'de çok iyi temsil etmemiz gerekiyor. Bütün ülkemize ve Fenerbahçe'ye hayırlı olsun” dedi.

Maçın son saniyelerini de yorumlayan Renda, “Son 6 saniyeyi izlerken ölüyorum zannettim. Oyuncu olmak çok daha kolay. İzlemek çok daha zor, arkamızdan bir sürü oyunlar çevrildi ama her şeye rağmen kazanmayı bildik. En son olarak camiamıza ve destekleyen herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Avrupa'nın korkulu rüyası haline geldiklerini belirten Renda, “Orada rakibimiz Real Madrid olacak. Orada onlarla oynamak kolay değil. Ama çocuklar bugün neler yapabileceklerini gösterdiler. Biz de Avrupa'nın korkulu rüyası olduk. Buradan ‘Real Madrid kork bizden' diyorum.  Tarihi başarıya imza attık” dedi.


Sayfa Yükleniyor...