Protokol'de büyük gerilim!

Fenerbahçe'nin Bursaspor'u ağırladığı maçın son dakikaları Protokol Tribünü'nde olaylara sahne oldu...

NTV Spor 20.04.2015 - 23:55
Protokol'de büyük gerilim!

Fenerbahçe-Bursaspor maçının son bölümünde Protokol Tribünü'nde büyük gerginlik yaşandı. Bazı taraftarlar gözaltına alınırken, taraflar birbirini suçladı.
 
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Protokol Tribünü'nde çıkan olayla ilgili loarak Fenerbahçelilerin kendisine küfür ettiğini, bunun için de şikayetçi olduklarını dile getirdi.

"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERDEN DAVACI OLDUK"
Fenerbahçeli yöneticilerin kendilerine küfür ettiğini savunan Recep Bölükbaşı, "Fenerbahçeli yöneticiler ve taraftar maç içerisinde bize küfür etti. İş artık bu noktaya geldi. Belediye başkanımız da oradaydı. Biz o yöneticilerden davacı olduk" dedi.

"HÜSEYİN GÖÇEK'İ İSTEMİYORUZ"
Karşılaşmanın hakemine de tepki gösteren Recep Bölükbaşı, "Biz Hüseyin Göçek'i bundan sonraki maçlarımızda istemiyoruz. Yeter artık İstanbul takımlarını savundukları. Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Hakemler net bir şekilde İstanbul takımlarını koruyorlar" şeklinde konuştu.

"BURSALI YÖNETİCİLER KÜFRETTİ"
Bursaspor cephesinden bu tepkiler gelirken Fenerbahçe'den de aksi yönde açıklamalar geldi. Yaşananlar hakkında konuşan Fenerbahçeli yöneticiler, asıl Bursasporluların kendilerine küfür ettiklerini savundu.
 
GÖZALTINA ALINDILAR
Bu arada yaşanan olayın ardından bazı sarı lacivertli taraftarların gözaltına alındığı öğrenildi.
 

Sayfa Yükleniyor...