Tomas Sivok kalacak mı?

Beşiktaş'ta Tomas Sivok yeniden göze girdi... Birkaç hafta önce Çek futbolcuyla yolları ayırmayı düşünen siyah beyazlı kulüp, bugünlerde Sivok'un sözleşmesini yenilemeyi planlıyor.

NTV Spor 21.04.2015 - 08:44
Tomas Sivok kalacak mı?

Beşiktaş'ta Tomas Sivok, teknik direktör Slaven Bilic'in güvenini yeniden kazandı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sivok'un, siyah beyazlılar ile yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Mukavelesi sezon sonunda tamamlanacak diğer futbolcular ile devre arası transfer döneminde görüşen yönetim, Çek oyuncu ile masaya oturmadı. Sivok'un son iki sezonda yaşadığı sakatlıklar ve istenilen performansı gösterememesi, futbol komitesini farklı alternatiflere yönlendirmişti. Ayrıca devre arasında İsveçli defans oyuncusu Alexander Milosevic'in transferi sonrası Sivok'un adı UEFA listesine de yazılmadı.

31 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda kariyerine farklı bir takımda devam etmesi beklenirken, Sivok ile yeni mukavele imzalanması gündeme geldi. Bu sezon yaşadığı sakatlıklar sonrası yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalan Çek futbolcu tedavisini tamamladı. Son iki maça ilk 11'de başlayan Sivok, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa karşılaşmalarında gösterdiği performans ile Slaven Bilic'in güvenini yeniden kazandı.  Bu durum sonrası futbol komitesi ve Bilic, Sivok'un durumunu yeniden değerlendirmeye karar verdi. Çek oyuncu ligin kalan 7 maçında göstereceği performans ile Beşiktaş'ta forma giymeye devam edebilir.


 

Sayfa Yükleniyor...