Pogba'nın yerine Sterling!

Liverpool'la sözleşme imzalamayan Raheem Sterling'in son talibi İtalyan devi Juventus oldu. Siyah-beyazlıların, takımdan ayrılmasına hemen hemen kesin gözüyle bakılan Pogba'nın yerini Sterling'le dolduracağı iddia edildi.

NTV Spor 21.04.2015 - 09:57
Pogba'nın yerine Sterling!

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre Juventus, Sterling için 70 milyon Euro ödemeye hazır. Aralarında Manchester United ve Chelsea'nin de olduğu Avrupa'nın dev kulüplerinin gözdesi Paul Pogba'yı 105 milyon Euro'ya satmayı planlayan Juventus'un buradan gelen paranın bir bölümüyle de Sterling'i renklerine katmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Haberde Raheem Sterling'in Liverpool'un haftalık 140 bin Euro'luk yeni teklifini reddettiği de hatırlatıldı.

"2 BİNDEN FAZLA TELEFON ALDIM"
Genç Fransız oyuncunun menajeri Pogba'nın transferi konusunda yılbaşından bu yana 2 binden fazla telefon aldığını söyledi.

Pogba'nın menajeri Mino Raiola yılbaşından bu yana yoğun mesai yapıyor. Pogba'ya çok büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Raiola, son 4.5 ayda 2 binden fazla telefon aldığını belirtti.

Günde birçoğu Pogba'nın olası transferi konusunda olmak üzere 20 telefon aldığını vurgulayan Raiola; "Ancak henüz doğru teklif gelmedi. Pogba ve Juventus'un yararına olabilecek bir teklif gelirse transferin gerçekleşeceğine inanıyorum. Juventus da Pogba'nın satışından gelecek parayı doğru kullanabilirse kadrosuna büyük zenginlik katabilir" dedi.

Paul Pogba İtalyan ekibine 2012'de Manchester United'dan transfer olmuştu. Geçen ay geçirdiği sakatlık nedeniyle mayıs ayına kadar takımından uzak kalacak 22 yaşındaki oyuncunun, Juventus ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


 

Sayfa Yükleniyor...