Tayfun'un yerine Frontzeck!

Tayfun Korkut'un görevine son veren Hannover 96 teknik direktörlüğe Michael Frontzeck'i getirdi.

NTV Spor 21.04.2015 - 10:15
Tayfun'un yerine Frontzeck!

Hannover 96, Tayfun Korkut'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Michael Frontzeck'i getirdi. Bundesliga'da küme düşmeme mücadelesi veren Hannover 96, eski yardımcı antrenör ile sezon sonuna kadar geçerli olan sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Martin Kind, Michael Frontzeck'e takımı ligde tutması konusunda güvenlerinin tam olduğunu vurgularken, Sportif Direktör Dirk Dufner, "Cumartesi günü Hoffenheim ile önemli bir maçımız var. Bundesliga'yı biliyor ve geniş tecrübesi var. Takımı ligde tutacağı konusunda ona güveniyoruz" açıklamasını yaptı.

Almanya'da Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, VfL Bochum ve Freiburg formalarını giyen Frontzeck, Premier Lig takımlarından da Manchester City'nin başarısı için ter dökmüştü. 2004-05'te Hannover 96'da Ewald Lienen'in yardımcı antrenörlüğüna yapan Frontzeck, daha sonra Alemannia Aachen, Arminia Bielefeld, Borussia Mönchengladbach ve St Pauli takımlarını çalıştırdı. Alman Milli Takım formasını da 19 kez giyen Frentzeck, 436 Bundesliga maçında da 37 gol kaydetmişti.

Sayfa Yükleniyor...