Sivasspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (Süper Lig 34. hafta)

Süper Lig’de heyecan Sivasspor - Konyaspor karşılaşmasıyla devam ediyor. Mücadeleyi Murat Erdoğan yönetirken yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ve Gökhan Barcın üstlenecek. Ev sahibi Sivasspor’da Hakan Arslan sakatlığı sebebiyle Fode Koita ve Uğur Çiftçi ise kart cezası sebebiyle mücadelede forma giyemeyecek. Konyaspor ise son haftalara girilirken düşme hattının 2 puan üzerinde bulunuyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamayan Konyaspor, Sivasspor mücadelesiyle galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sivasspor - Konyaspor mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Sivasspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 10:58
Son Güncelleme: 27.04.2024 - 10:58
Sivasspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (Süper Lig 34. hafta)

34. haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi Sivasspor - Konyaspor karşılaşması oldu. Bülent Uygun yönetiminde son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkat çeken Sivasspor, oynadığı son 5 mücadelede 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Konyaspor ise bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Konyaspor geride kalan haftalarda oynadığı karşılaşmalarda 8 galibiyet ve 12 beraberlikle 36 puan topladı. Fahrudin Omerovic yönetimindeki yeşil-beyazlılarda takımın en skorer oyuncuları Cikalleshi, Louka Prip, Guilherme gibi isimler oldu. Peki Sivasspor - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Trendyol mücadelesinin detayları…

?

34. haftada Sivasspor, BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda Konyaspor’u ağırlayacak. Sivasspor - Konyaspor mücadelesi 27 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR’DA HEDEF AVRUPA KUPASI

Sivasspor’u çalıştıran Bülent Uygun son yaptığı açıklamada Avrupa kupalarına gitmek için şanslarının çok yüksek olduğunu ifade ederken “ Özellikle evimizdeki maçları kazandığımızda ve deplasmandan da puanlarla döndüğümüzde bu zorlu süreci başarmış olacağız" dedi.

Uygun, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin 34. haftasında sahalarında TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, rakiplerinin ligde bulunduğu konumu hak etmediğini belirtti.

KONYASPOR SON DURUM

Konyaspor geride kalan haftalarda oynadığı 33 karşılaşmada 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı.

Yeşil-beyazlılar, rakip fileleri 34 kez sarsarken kalesinde ise 47 gol gördü. Konyaspor, kritik mücadele öncesinde topladığı 36 puanla düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor.

EKSİKLER BELLİ OLDU

Kırmızı-beyazlı ekipte Konyaspor maçı öncesi orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın sakatlığı bulunuyor.

Sivasspor'da sarı kart cezası nedeniyle Fode Koita ve Uğur Çiftçi de Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...