Emenike'ye tam destek!

Bursapor maçında ilk 45 dakika oynayan Emenike'ye takım arkadaşlarından destek geldi. Maç sonrası saha içindeki eğlenceye katılan Nijeryalı oyuncuya takım arkadaşları tek tek sarıldı.

NTV Spor 21.04.2015 - 16:13
Emenike'ye tam destek!

Fenerbahçe'nin Burssapor'u 1-0 yendiği maçta en çok sevinenlerden biri Emenike oldu. 

Maç öncesi ısındığı sırada sakatlık yaşayan Kuyt'un yerine ilk 11'de başlayan Nijeryalı oyuncu, ilk 45 dakika sahada yer aldı ancak hem sarı kartı olduğu için hem de taktiksel düşünce nedeniyle ikinci yarı sahada yer almadı. Önceki maçlarda topu aldığı her an protesto edilen Emenike bu maçta kriz yaşamadı.

Webo'nun golünde büyük sevinç yaşayan ve arkadaşına koşan Emenike'ye takım arkadaşlarından destek geldi. Maç sonunda orta yuvarlakta toplanıp galibiyeti kutlayan futbolcuların yanına giden Emenike'ye tüm arkadaşları tek tek sarıldı. Bu davranış karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Nijeryalı oyuncu neşeli bir halde soyunma odasının yolunu tuttu.

Emenike, Beşiktaş maçında saha içinde taraftarın protestosuna maruz kalmış ve formasını çıkararak oyundan çıkmak istemişti. Sonraki maçlarda da taraftarın ıslıklarıyla sık sık karşılaşan Emenike'ye maçtan önce başkan Aziz Yıldırım'dan destek gelmişti. Yıldırım taraftara hoşgörü çağrısı yapmıştı.

Sayfa Yükleniyor...