"Hedefimizden şaşmadık"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Üç puanımızı da silseler yine hedefimizden şaşmadık. Allah nasip ederse Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

NTV Spor 21.04.2015 - 18:30
"Hedefimizden şaşmadık"

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, FIFA Disiplin Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kırmızı-beyazlı kulübe uygulanan 3 puan silme cezasını değerlendirdi.

FIFA'nın verdiği cezayı Samsunspor Kulübü olarak CAS'a taşıdıklarını hatırlatan Ateş, "Yarın CAS'ta bu cezanın iptal olması için duruşma var. Kulüp başkanımız Erkut Tutu ve başkan yardımcımız Rüştü Arapoğlu ve sportif direktörümüz Coşkun Zeren, dava için İsviçre'nin Zürih kentine gitti. FIFA bu cezayı bize eski futbolcumuz Ben Ofosu'nun alacaklarının ödenmemesi nedeniyle verdi ama biz oyuncu ile anlaşarak alacaklarını ödedik. Umarım CAS'tan iyi bir sonuç çıkacaktır" diye konuştu.

CAS'tan çıkacak kararı perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna duyuracaklarını ifade eden Ateş, şunları söyledi:

"İnşallah mahkemeden iyi bir sonuç çıkacaktır. Sonuçta TFF ve FIFA'nın kararı, yapacak bir şey yok. Ama hiç fark etmez üç puanımızı da silseler yine hedefimizden şaşmadık. Biz gereken tüm maçlarımızı kazanacağız. Play-off'tan da olsa, Allah nasip ederse Süper Lig'e çıkacağız. Üç puan silmeleri bizim yolumuzu şaşırtmaz."

Sayfa Yükleniyor...