Mucize üçlük!

THY Euroleague play-off çeyrek final serisinde Anadolu Efes, çok kritik bir galibiyet elde etti... Real Madrid karşısında İspanya'dan 2-0 yenik durumda dönen Efes, Abdi İpekçi'deki ilk maçı Matt Janning'in son saniye üçlüğüyle 75-72 kazanıp serideki ilk galibiyetini aldı ve umutlandı.

NTV Spor 21.04.2015 - 23:56
Mucize üçlük!

İspanya'daki ilk maçta da öne geçen, fakat bu üstünlüğünü koruyamayan ve maç sonunda rakibine teslim olan Anadolu Efes'in, Real Madrid karşısında Abdi İpekçi'deki ilk maçta ise kazanmaktan başka çaresi yoktu.

THY Euroleague'de Final-Four umudunu korumak isteyen temsilcimiz, sahasındaki maça istediği gibi başlayamadı. İlk çeyrekte stresli olan Efes, Real Madrid karşısında ilk periyodu 20-15 geride kapattı.

İkinci çeyrekte toparlanan Anadolu Efes, skorda da üstünlüğü ele aldı. Soyunma odasına Efes'in 32-30'luk üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıda ise parkede çok farklı bir Anadolu Efes vardı. 3. çeyrekteki ezici oyunuyla son periyoda 10 sayı farkla 56-46 önde giren temsilcimiz, maçın son çeyreğinde ise açtığı farkın kapanmasına engel olamadı. Maçın son hücumuna 72-72'lik eşitlikle girilirken, Matt Janning'in üçlüğüyle salondan 75-72 galip ayrıldı.

Bu sonuçla THY Euroleague play-off çeyrek final serisinde, Real Madrid'e karşı ilk galibiyetini alan Efes, serideki durumu 2-1'e getirdi. Serinin 4. maçı, 23 Nisan Perşembe günü yine Abdi İpekçi'de oynanacak.

 

Sayfa Yükleniyor...