Van Gaal İlkay'ı ManU'ya istiyor!

Manchester United menajeri Louis van Gaal'in, Michael Carrick'in yerini İlkay Gündoğan'la doldurmak istediği iddia edildi.

NTV Spor 22.04.2015 - 17:01
Van Gaal İlkay'ı ManU'ya istiyor!

Daily Mail gazetesi, Van Gaal'in, Michael Carrrick'in bu sezon gösterdiği performanstan memnun olduğunu ancak başarılı oyuncunun yeri için uzun süreli olarak İlkay Gündoğan'ı düşündüğünü yazdı. Van Gaal'in, Manchester United'ın bu sezonki en etkili isimlerinden Carrick'ten memnun olduğu; ancak 33 yaşındaki oyuncunun kariyerinin sonlarına geldiği için de İngiliz oyuncunun yerine İlkay'ı almak istediği belirtildi.

Habere göre, son olarak 12 aylık sözleşme yenileyen Carrick gelecek yıl da takımda kalacak; ancak Van Gaal'in planlarını onun yokluğuna göre yapacak.

Carrick'in yerine gelecek isim için için de United yüklü bir meblağı gözden çıkardı ve İngiliz ekibinin teknik heyeti Dortmund'un ortasahadaki başarılı ismi İlkay Gündoğan'ı özel olarak takip etti.

Alman Bundesligası'nı yakından takip eden ve bilen Van Gaal, 24 yaşındaki oyuncuya da uzun süreli United'ın orta sahasını dolduracak isim olarak bakıyor.

Mevcut sözleşmesi 2016'da bitecek olan İlkay'ın yeni sözleşme teklifini henüz imzalamazken; Borussia Dortmund da Alman Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı oyuncuyu bonservissiz göndermemek için gelecek teklifleri değerlendirebilecek.

Sayfa Yükleniyor...