Dev maç öncesinde bilet krizi yaşandı!

Floyd Mayweather ve Manny Pacquiao’nun karşı karşıya geleceği dev boks maçının biletleri karşılaşmadan yalnızca 9 gün önce satışa çıktı. Birçok kişi gecikme nedeniyle tepki gösterirken, bazı kaynaklar ikilinin arasında bilet konusunda anlaşmazlık yaşandığını iddia etti.

NTV Spor 23.04.2015 - 15:49
Dev maç öncesinde bilet krizi yaşandı!

2009 yılından bu yana beklenen büyük maç 2 Mayıs 2015'te gerçekleşecek. Profesyonel boksun en popüler yıldızlarından ikisi; Floyd Mayweather ve Manny Pacquiao, Las Vegas'ta kozlarını paylaşacak.

Bu dev maç için geri sayım sürerken bilet konusunda büyük bir kriz yaşandı. 400 milyon dolar ile boks tarihinin en pahalı kapışması olması beklenen karşılaşmanın biletleri maça yalnızca 9 gün kala satışa çıkarıldı.

Bazı haber kaynakları iki boksör arasında bilet konusunda anlaşmazlık çıktığını ve biletlerin bu nedenle geç satışa çıktığını öne sürdü. Yaklaşık 17 bin kapasiteli bir otelin ev sahipliği yapacağı maç için yalnızca bin bilet satın alınabiliyor.

Geri kalanlar ise boksörler, sponsorlar ve özel davetliler için ayrıldı. Satışa çıkarılan biletlerin fiyatları 1500 ile 7500 dolar arasında değişiyor. 100 dolarlık ucuz biletler ise üç saat içinde tükendi. Biletlerin karaborsada 100 bin dolara kadar alıcı bulabileceği söyleniyor.

Konuyla ilgili konuşan Mayweather, "Biletlerin tükenmesiyle ilgilenmiyorum. Yalnızca maça konsantre oldum" diye konuştu.

Mayweather, kendisini üç kez ağır sıklet dünya şampiyonu olan Muhammed Ali'den daha iyi gördüğünü söylemesiyle ilgili ise "muhammed Ali'ye saygısızlık yapmak istemedim. Ama o kendisi için "en iyi" yorumunu yaptı ve hala öyle anılıyor. Ben de tüm zamanların en iyi boksörü olduğumu söyledim. Eleştirileceğimi biliyordum ama umursamıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...