Guardiola'ya yeni sözleşme sinyali!

Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge, ismi Manchester City'yle anılan teknik direktörleri Pep Guardiola'nın ayrılmak için bir nedeni olmadığını açıkladı.

NTV Spor 23.04.2015 - 17:50
Guardiola'ya yeni sözleşme sinyali!

2016 yazına kadar Bayern ile sözleşmesi olan Guardiola'nın Manchester City gibi bir takıma gitmesi için bir neden görmediğini vurgulayan Rummenigge, Bild gazetesine verdiği röportajda, "Söylentiler beni endişelendirmiyor. Bunlar sadece onun kalitesini gösterir" dedi.

Barcelona'da Pep Guardiola ile birlikte çalışan Manchester City Sportif Direktörü Txixi Begiristan'ın, İspanyol teknik adamla transfer görüşmesi yaptığı haberlerinin sorulması üzerine ise Bavyera ekibinin başkanı, "Her şeye rağmen; Guardiola'nın Manchester City gibi bir takıma gideceğini düşünemiyorum. 30 Haziran 2016'ya kadar Bayern'de kalacağına eminim" ifadelerini kullandı.

Guardiola'nın kendilerinde olduğu için gurur duyduklarını söyleyen tecrübeli spor adamı, "O en iyisi ve dünyanın en iyi teknik adamı olarak görülüyor. Bütün beklentilerimizi karşıladı. Bir planımız var; bu sezonu bitireceğiz ve geri kalan için görüşeceğiz. Amacımız sözleşmesini uzatmak. 2016'dan sonra da bizim teknik direktörümüz olacağı konusunda iyi bir şansımız var" ifadelerini kullanarak, yeni bir teklifin sinyalini verdi.

Almanya'daki ilk sezonunda çifte kupa sevinci yaşayan Pep Guardiola ise Bayern'le yeni bir sözleşme konusunda sözleşme yapmayı reddetti.

Sayfa Yükleniyor...