Samsun taraftarı ayaklandı!

Samsunspor taraftarı takıma 3 puan silme cezası verilmesini protesto etti. Taraftarlar siyah renkte piknik tüpü taşıyarak yürüdü. Sloganlar atan taraftarlar TFF Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

NTV Spor 23.04.2015 - 19:05
Samsun taraftarı ayaklandı!
Futbolcu borcu nedeniyle FIFA talimatı doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Samsunspor'a verdiği 3 puan silme cezası, taraftarın tepkisini çekti. Samsunspor taraftar grubu bugün bir protesto yürüyüşü düzenledi. Taraftarlar üzerinde TFF armasının, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in fotoğrafı baş aşağı bir şekilde yer aldığı "Çifte standardı kınıyoruz" yazılı pankart taşıdı. 'Artık güçlüler değil adalet kazansın. Tek rakibimiz TFF' yazılı dövizlerin taşındığı yürüyüş sırasında siyaha boyanmış bir piknik tüpü de bulunduran taraftarlar, "Yeter Yıldırım Demirören" diye slogan attı.

Taraftarlar üzerinde "TFF istifa" yazılı siyah çelengi de TFF Samsun Bölge Müdürlüğü önüne bıraktı. Samsunspor Şirinler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, "Şike yaptığı mahkeme kararıyla sabit olan takımlara gelince FIFA ve UEFA'yı duymayan Türkiye Futbol Federasyonu, konu Samsunspor olunca nedense FIFA'nın arkasına saklanmıştır. Şampiyonluk yolunda Samsunspor'a çelme takma girişiminde bulunan federasyon ve onun kukla başkanı, bunun hesabını tarih boyunca veremeyecektir. Çünkü taraflı ve şaibeli bir başkandır" dedi.

Sayfa Yükleniyor...