Bilic kararsız!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kardemir Karabükspor'u Ankara'da konuk edecek. Hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılarda Gökhan Töre takımdan ayrı çalıştı. Gökhan'ın ciddi bir durumu olmadığı ve Karabükspor'a karşı forma giyebeleceği ifade edilirken, teknik direktör Slaven Bilic ise kaleyi kime emanet edeceği konusunda henüz karar vermedi.

NTV Spor 24.04.2015 - 16:10
Bilic kararsız!

Beşiktaş'ta sağ arka adalesinde ağrısı olan Gökhan Töre takımdan ayrı çalıştı.

Siyah beyazlı takımda Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Bir önceki antrenmanda sağ arka adalesinde ağrı hisseden Gökhan idmanı yarıda bırakmıştı.

Son antrenmanda bireysel olarak çalışan Gökhan'ın ciddi bir durumu olmadığı ve Karabükspor'a karşı forma giyebeleceği ifade edildi.

Antrenmana tedavisi süren Tolga ve takımdan ayrı çalışan Veli Kavlak da katılmadı. Hücum organizasyonlarının denendiği çalımada Demba Ba ve Tolgay performanları ile beğeni topladı. İki oyuncu da attıkları gollerle teknik heyeti memnun etti.

Teknik direktör Slaven Bilic, Karabükspor maçında kaleye kimi geçireceğini henüz belirleyemedi. Tolga ve Cenk'in yokluğunda son iki maçta 11'de şans bulan Günay, Hırvat teknik adamın güvenini boşa çıkarmamıştı. Tedavisi tamamlanan Cenk Gönen'in hazır duruma gelmesinin ardından Bilic, kaleyi kime emanet edeceğinin kararını vermeye çalışıyor.

Sayfa Yükleniyor...