"Umarım sezon bitiminde..."

PTT 1. Lig'de sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup eden Bucaspor'da, teknik direktör Levent Eriş, "Umarım sezon bitiminde istediğimiz puanları alırız" dedi.

NTV Spor 24.04.2015 - 20:24
"Umarım sezon bitiminde..."

Eriş, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, son haftaların zorlu geçeceğini bildiklerini, Orduspor karşılaşmasının sadece kağıt üstünde kolay göründüğünü kaydetti.

Yakaladıkları fırsatları değerlendiremedikleri için skorun daha farklı olmadığını belirten Eriş, "Bu oyun son derece başarılı bir performansın habercisiydi. Penaltı pozisyonu gol olsa galibiyet için can havliyle uğraşacaktık. Oyuncularımızın biraz yüzü güldü. Verilen tüm desteğe teşekkür ediyorum. Umarım sezon bitiminde istediğimiz puanları alırız ve ligde kalma mücadelemizi tamamlamış oluruz" dedi.

ÖZCAN: BİZ KAYBEDERKEN, KAZANANLAR SAYFASINDAYDIK
Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan da karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümünden sonra oyunda dengeyi sağladıklarını, hatta 25. dakikadan sonra üstünlüğü ele geçirdiklerini kaydetti.

Özcan, "Penaltıyı golle sonuçlandırsak, mağlup olmadan ayrılabilirdik" dedi.

Küme düştükleri için üzgün olduklarını, takım olarak büyük bir özveriyle oynadıklarını belirten Özcan, "Büyük bir mesafe kat ettik. Direnen ve başa baş mücadele eden bir takım vardı. Biz kaybederken, kazananlar sayfasındaydık. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama bir çok şeyi kazandığımızı biliyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...