"Takım olduğumuzu gösterdik"

PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 2-0 yenen Denizlispor'da, teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Futbolcularımız kazanmayı çok fazla istedi. Takım olduğumuzu bugün gösterdiler" dedi.

NTV Spor 24.04.2015 - 22:20
"Takım olduğumuzu gösterdik"

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Denizli'de oluşan kenetlenmenin takıma olumlu yansıdığını ifade etti.

Takımın son 3 haftada puanlar kaybettiğini, fakat oyun anlamında iyi çıkış yakaladığını dile getiren Altıparmak, şunları kaydetti:

"Bu maçlarda futbol anlamında sahada güzel şeyler yaptık ama bir türlü 3 puanla tanışamamıştık. Bugün iyi futbolumuzu devam ettirerek, maça fırtına gibi başladık. Futbolcularımız kazanmayı çok fazla istedi. Sahada muhteşem mücadele ettiler. Takım olduğumuzu bugün gösterdiler. Denizlispor'da galibiyet sevincini ilk defa yaşadığım için çok mutluyum. Bizim hakkımızda herkes çok konuşuyor ve çok biliyor, biz hiç konuşmuyoruz. Beş final haftamız kaldı, biz beş hafta sonra konuşacağız. Futbolcularımı galibiyetten dolayı kutluyorum."
 
KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Direktörü Rıza Tuyuran ise maça kötü başladıklarını, yedikleri 2 golün ardından oyun planlarının bozulduğunu belirtti.

Kalelerinde gördükleri gollerden sonra oyunda dengeyi sağladıklarını ve oyunun hakimiyetinin kendilerine geçti savunan Tuyuran, "Fakat bir türlü gol bölgelerinde istediklerimizi yapamadık ve mağlup olduk. Bundan sonra beş maçımız var, şansımız bizi nereye kadar götürecekse oraya kadar gitmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...