İsmail Kartal'dan Batshuayi tercihiyle ilgili açıklama

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oluyor. Dev derbi öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Dzeko yerine Batshuayi'yi tercih etmesine ilişkin konuştu.

Haber Merkezi - NTV Spor 19.05.2024 - 18:16
Son Güncelleme: 19.05.2024 - 18:25
İsmail Kartal'dan Batshuayi tercihiyle ilgili açıklama

ile , Süper Lig'in 37. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya geliyor. Zorlu maç öncesinde Fenerbahçe'de teknik direktör konuştu.

İSMAİL KARTAL: "BİZ NE OLURSA OLSUN BUGÜN 3 PUAN ALAMK İSTİYORUZ"

İsmail Kartal açıklamasında, "Öncelikle şurdan başlamak istiyorum sezon başından bu yana çok ağır gündemlere maruz kaldık, kalmaya da devam ediyoruz. İlk maçta çok ciddi sakatlıklarımız vardı. Bugün de 6 tane eksikle buraya geldik. Bugün de Fenerbahçe'yi en iyi temsil edecek oyuncularımızla mücadele edeceğiz. Sonuçta buraya biz sezon başından bugüne kadar bütün yaşadıklarımıza rağmen kazanmak için geldik. Burada alacağımız bir 3 puanla her şeyi son haftaya taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Bugün de 3 puan alıp her şeyi son haftaya taşımayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

SZYMANSKI KARARI

İsmail Kartal kanat seçimiyle ilgili olarak, "2 kanat oyuncumuzun 2'si de sakat oraya en yatkın oyuncumuz Szymanski. Biraz da mecbruiyetten bunu yapmak zorundayız. Biz ne olursa olsun bugün 3 puan almak istiyoruz." dedi.

BATSHUAYI TERCİHİ

İsmail Kartal, Batshuayi tercihiyle ilgili olarak, "Bizim 3 tane santrforumuz var. Dzeko çok tecrübeli. Batshuayi ve Dzeko bize bu sezon çok büyük katkı verdi. Maç maç düşünüyoruz. İnşallah bu akşam Batshuayi veya sonradan girecek olan Dzeko kazanmamıza katkı verirler." şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...